Остап Стахів – герой і борець за права людей

Остап Стахів захищає права та свободу людей, допомагає тваринам і людям у скрутних становищах. Всі звинувачення сфальсифіковані і жодних доказів вини немає. Отже, суди і ув’язнення є порушенням конституції України, кримінально-процесуального кодексу і здорового глузду. СБУ, суди і шльондри ЗМІ – це інструмент маніпуляції людьми і подавлення будь-якої аналітичної розумової діяльності і волевиявлення. Ця влада (з 20 травня 2019 року) все зламала, придумала багато образливих слів для тих хто не повівся на їхні афери. Всіх хто нагадує про Конституцію та Загальну декларацію прав людини репресують та обріхують.

Чат канал де можна знайти докази невиновності Остапа Стахова і докази злочинів державних структур і ЗМІ: https://t.me/ostapstakhivchat

4 вересня 2024 року Київський печерський районний суд повернув звинувачувальний акт у прокуратуру через відсутність складу злочину, довівши що справа проти Остапа Стахова сфальсифікована.

Після чого Галицький районний суд наплював на закони і конституцію. Суддя Романюк В. Ф., слідчий (чи секретар) СБУ Тавопок, прокурор Ковальчук Олег сфальсифікували кримінальну справу, без доказів відправили людину в слідчий ізолятор, повністю проігнорували аргументи сторони захисту.

Невстановлені шльондри з Канал 24 і ZAXID NET прийшли до суду у злочинній змові системи і робити наклеп на Остапа.

Схоже ніхто з цих дрібних виконавців не думає що коли влада поміняється, у них не буде «криші» і вони понесуть відповідальність і покарання за свою діяльність проти прав і свободи людини та журналістики.

Протизаконне ув’язнення Остапа Стахова стало приводом для написання цієї публікації. Мета відкрити розум живим людям для сприйняття реальності і викрити брехню і маніпуляції влади проти народу. Ми люди, для «господарів світу» лише розхідний матеріал, як худоба на фермі.

Захист прав і свободи людини під забороною. Правда неначасі. Грабування, катування і вбивство українців у пріорітеті нинішньої влади. На пропаганду брехні виділяють мільярди гривень. Формуються і зростають силові струкрури які виконують злочинні накази хазяїв і захищають політиків від українського народу. Правозахисники і незалежні журналісти – зазнають репресій, так само як 100 років тому у 1920-1980х роках.

Відволікай і контролюй

Життя людини влаштували так щоб власних думок, часу та сил щось глибоко аналізувати не було. Купа часу на різні предмети у школі та університеті. Потім витрачаєш більшу частину життя і здоров’я на роботі, де тебе стрижуть як худобу стягуючи податки. Потім з зароблених грошей сплачуєш ще податки, в тому числі комунальні, і ПДВ коли купуєш продукти у магазині. Отже час та розум таких людей вже заповнений тим що для них запланували «хазяї».

Розділяй та володарюй

Найстарірий і найефективніший спосіб керування масами полягає у якумога інтенсивнішому розділенні на своїх і чужих. Спочатку всіх залякують «смертельною небезпекою» і відділяють тих хто повірив і тих хто зберіг спокій. Далі тих хто повірив мотивують маревними благами, а тих хто втримався називають ворогами і клеймять образливими ярликами. Все це проводиться через ЗМІ які спонсуються і належать владі. Омануті особи, як біороботи, виконують шкідливі для себе вказівки добровільно, при цьому агресивно ставляться до тих хто цього не робить. Ще крок, натравити бандитів з силових структур на всіх незгодних. Брехливі «офіційні версії» розповсюджуються по власним ЗМІ.

Українців чекає повне знищення (Умань як один з прикладів), якщо більшість не почне думати, аналізувати і приймати власні рашення.